ΜΠΙΓΚΟ - BINGO
bingo - μπίνγκο
ΑΡΧΙΚΗ | ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΝΓΚΟ | ΜΠΙΝΓΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ | ΜΠΙΝΓΚΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΞΥΣΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΙΣΩ

Online Ξυστό

Ξυστό στο ίντερνετ

 

Ξυστό στο ίντερνετ

HOPA SCRATCH CARDS! - ΩΠΑ ΞΥΣΤΟ!

Με τη μεγάλη δημοτικότητα που είχε το ξυστό και με την γρήγορη ανάπτυξη του ίντερνετ ήταν αδύνατον να μην συνδυαστούν αυτά τα δύο. Έτσι πάρα πολλές εταιρίες άρχισαν να προσφέρουν διάφορες παραλλαγές του ξυστό στο ίντερνετ. Μια από τις καλύτερες εφαρμογές προσφέρει η εταιρία Hopa Scratch Cards που πιστεύω πως έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα άψογο διαδικτυακό περιβάλλον με πάρα πολλές και ευφάνταστες παραλλαγές του ξυστό.

Μπίνγκο - Bingo

Στο website της Hopa Scratch Cards θα βρείτε παιχνίδια/κάρτες ξυστό για να παίξετε που σας προσκαλούν να κερδίσετε ποσά μέχρι 100.000 ευρώ ή και 200.000 ποντάροντας πολύ λίγα χρήματα. Μερικές φορές τα βραβεία είναι μεγαλύτερα, όπως η πιο πρόσφατη προσφορά για κέρδος 1.000.000. Η σχεδίαση του website και τα παιχνίδια είναι άψογα, σε εφαρμογή flash και έτσι δεν χρειάζεται κάποιου είδους εγκατάσταση στον υπολογιστή σας για να τρέξουν οι εφαρμογές, αλλά τις παίζεται άμεσα στο ίντερνετ από το ίδιο το website της Hopa Scratch Cards που μάλιστα είναι πλήρως στα ελληνικά.

Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη και η εταιρία σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε για αληθινά χρήματα ή μόνο για διασκέδαση χωρίς χρήματα, για να δοκιμάσετε τα παιχνίδια του ξυστό στο ίντερνετ για όσο θέλετε, εντελώς δωρεάν. Μερικοί τίτλοι που θα συναντήσετε είναι Slot Fantasy,Slot Super 7, Zodiac Rules, Mega Safe, Bowling, Red Genie, Genie, Golden Island, Treasure Island, Fantasy και φαίνεται έντονα πόσο έχουν επηρεαστεί οι εφαρμογές από αντίστοιχα παιχνίδια των καζίνο στο ίντερνετ.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Η Hopa Scratch Cards σας δίνει 5 ευρώ δωρεάν χωρίς να χρειαστεί κάποια κατάθεση από την πλευρά σας για να δοκιμάσετε τα παιχνίδια της με αληθινά χρήματα. Για την ανάληψη των πιθανών κερδών από αυτά τα χρήματα ισχύουν οι συνηθισμένοι περιορισμοί ανάληψης (πρέπει να ολοκληρώσετε έναν κύκλο Χ 20 πονταρίσματος του συγκεκριμένου ποσού της προσφοράς για να μπορέσετε να πάρετε τα όποια κέρδη) που ισχύουν σε όλες τις εταιρίες παιχνιδιών στο ίντερνετ.

Εγγραφείτε με έναν κανονικό λογαριασμό παίκτη αλήθινών χρημάτων και ζητείστε το BONUS 5 FREE, κάνοντας chat με την Online υποστήριξη του site. Πέντε (5) ευρώ που είναι δικά σας χωρίς να χρειάζεται καμία κατάθεση από μέρους σας για να τα παίξετε όπως θέλετε. Με κάρτες ξυστό αξίας 0.5 έχετε τουλάχιστον 10 ευκαιρίες να κερδίσετε κάποιο σημαντικό ποσό.

Αν κάποιος θέλει να καταθέσει και να παίξει και με δικά του χρήματα Υπάρχουν διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής/κατάθεσης χρημάτων στον λογαριασμό σας (πιστωτική κάρτα, Neteller κλπ.) καθώς και όλοι οι τρόποι ανάληψης των πιθανών κερδών. Μάλιστα υπάρχει ένα Bonus διπλασιασμού της πρώτης κατάθεσης αλλά κάτι μου λέει ότι αν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μπορείτε να πετύχετε μεγαλύτερο bonus από 100%, γιατί όλοι στην Online υποστήριξη είναι πολύ ευγενικοί και η εξυπηρέτηση είναι άψογη και φαίνεται πως είναι γραμμή της εταιρίας η άψογη εξυπηρέτηση, που είναι τόσο σημαντική για τον παίκτη, αλλά και για την προσέλκυση νέων πελατών. Παρόλο που η διαδικασία εγγραφή και δημιουργίας λογαριασμού είναι πανεύκολη, θα σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία. Υπάρχει ένα επιπλέον bonus 10% για καταθέσεις χρημάτων μέσω click2pay και firepay.

ΞΥΣΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Μπίνγκο - bingo - Kino - τυχερά παιχνίδια

Μπίνγο στο ίντερνετ

Το bingoinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο μπίνγκο και τις παραλλαγές του. Τα πάντα για το μπίνγκο και το μπίνγκο στο ίντερνετ.

WEB-SOLUTIONS LTD © ΜΠΙΝΓΚΟ INFO.GR