ΜΠΙΝΓΚΟ - BINGO
bingo - μπίνγκο
ΑΡΧΙΚΗ | ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΝΓΚΟ | ΜΠΙΝΓΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ | ΜΠΙΝΓΚΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΞΥΣΤΟ

ΠΙΣΩ

Ξυστό - Scratch Cards - Τα πάντα για το ξυστό

Ξυστό

Το πρώτο ξυστό δημιουργήθηκε στην Αμερική και γρήγορα έγινε μόδα σε όλο το κόσμο. Διάφορες τεχνικές αναπτύχθηκαν και το ξυστό εκτός από ένα στιγμιαίο τυχερό παιχνίδι έχει πάρα πολλές χρήσεις. Η πιο συνηθισμένη είναι στις τηλεκάρτες και στις κάρτες ανανέωσης χρόνου για την κινητή τηλεφωνία ή άλλες προπληρωμένες υπηρεσίες. Η μέθοδος του ξυστό χρησιμοποιείται για λαχειοφόρους αγορές, για την προώθηση προϊόντων, για την διαφήμιση υπηρεσιών, σε περιοδικά και άλλα έντυπα.

Μπίνγκο - Bingo

Το ξυστό ξεκίνησε σαν στιγμιαίο τυχερό παιχνίδι με πολύ μικρή αξία συμμετοχής για τον παίκτη. Και αυτή του η ιδιότητα είναι που το έκανε εξαιρετικά δημοφιλές. Ο καθένας μπορούσε με πολύ λίγα χρήματα να αγοράσει ένα μαγικό χαρτάκι ξυστό και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα μπορούσε να μάθει αν κέρδισε ή όχι.
Η μεγάλη δημοτικότητα του ξυστό έκανε τις εταιρίες που το διοργάνωναν να δημιουργούν συνέχεια καινούργιες πιο ευφάνταστες παραλλαγές αλλά και ξυστό πιο μεγάλης αξίας που έδιναν και μεγαλύτερα κέρδη.

Το 1974 η αμερικάνικη εταιρία “ Επιστημονικά παιχνίδια” έφτιαξε το πρώτο ξυστό για την λοτταρία της Μασαχουσέτης. Στα επόμενα 30 χρόνια το ξυστό γνώρισε μεγάλες δόξες. Στα πρώτα χαρτονάκια του ξυστό έξυνες τρείς περιοχές και αν έβρισκες τρία ίδια νούμερα ή τρία ίδια σύμβολα κέρδιζες το ποσό που ήταν και αυτό κρυμμένο και έπρεπε να το αποκαλύψεις ξύνοντας. Αυτή ήταν η πρώτη απλή μορφή του ξυστό. Από τότε η ιδέα του στιγμιαίου λαχνού εξελίχθηκε . Το ξυστό δανείστηκε θέματα από τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια και έτσι δημιουργήθηκαν πιο περίπλοκα και με μεγαλύτερη φαντασία ξυστό. Τα αναμενόμενα κέρδη γίνονται όλο και μεγαλύτερα και μερικές φορές ο πρώτος λαχνός στο ξυστό κερδίζει πολλά εκατομμύρια και τα κέρδη του είναι αντίστοιχα του λόττο ή των μεγάλων jackpot στο καζίνο.

Στην Ελλάδα το παιχνίδι ξυστό παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία για αρκετά χρόνια και τώρα είμαστε σε αναμονή της επανέναρξης της λειτουργίας του.

Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μέρος στην καινούργια τρελλή μόδα του ξυστό στο ίντερνετ και μάλιστα δοκιμάζοντας τα παιχνίδια με τις κάρτες του ξυστό με 5 ευρώ δωρεάν χωρίς να χρειάζεται δική σας κατάθεση και μάλιστα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον από άποψη σχεδίασης εφαρμογής που δεν χρειάζεται κατέβασμα και εγκατάσταση

Παίξτε ξυστό στο ίντερνετ με 5 ευρώ εντελώς δωρεάν!

ΞΥΣΤΟ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΞΥΣΤΟ - ΚΑΡΤΕΣ ΞΥΣΤΟ

Μπίνγκο - bingo - Kino - τυχερά παιχνίδια

Μπίνγο στο ίντερνετ

Το bingoinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο μπίνγκο και τις παραλλαγές του. Τα πάντα για το μπίνγκο και το μπίνγκο στο ίντερνετ.

WEB-SOLUTIONS LTD © ΜΠΙΝΓΚΟ INFO.GR