ΜΠΙΓΚΟ - BINGO
bingo - μπίνγκο
ΑΡΧΙΚΗ | ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΝΓΚΟ | ΜΠΙΝΓΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ | ΜΠΙΝΓΚΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΛΟΤΤΟ

ΠΙΣΩ

Λόττο

Το ΛΟΤΤΟ με την σημερινή του μορφή καθιερώθηκε στη Γερμανία το 1955 και στη συνέχεια με διάφορες μορφές εξαπλώθηκε στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Όμως οι απαρχές του λόττο και των αριθμολαχείων χάνονται στα βάθη της ανθρώπινης ιστορίας.
Το ΛΟΤΤΟ είναι πάρα πολύ δημοφιλές στις χώρες που παίζεται. Στην Ελλάδα το διοργανώνει ο ΟΠΑΠ από τον Δεκέμβριο του 1990.

Όλα τα lotto του κόσμου με ένα κλικ

Το λόττο ένα παιχνίδι τύχης με επιλογή αριθμών (Αριθμολαχείο). Πρέπει ο παίκτης να προβλέψει σωστά τους 6 αριθμούς που θα κληρωθούν από μία σειρά 49 αριθμών (από το 1 έως το 49). Παίζεται είτε με απλές στήλες είτε με πλήρη συστήματα.

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΤΤΟ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΕΡΔΩΝ ΛΟΤΤΟ

Στο λόττο κερδίζουν όσοι παίκτες έχουν προβλέψει σωστά είτε και τους 6 αριθμούς (1η κατηγορία) είτε τους 5 αριθμούς (2η κατηγορία) είτε τους 4 αριθμούς (3η κατηγορία) είτε τους 3 (4η κατηγορία) από τους αριθμούς που κληρώνονται σε κάθε κλήρωση. Στην αρχή της της διοργάνωσης του λόττο στην Ελλάδα δεν υπήρχε η 4 κατηγορία που προστέθηκε αργότερα.


ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ ΣΤΟ ΛΟΤΤΟ

α) Όταν σε οποιαδήποτε κατηγορία δεν υπάρχει επιτυχία, τότε το διανεμόμενο ποσό της κατηγορίας αυτής μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης (ΤΖΑΚ-ΠΟΤ).
β) Δεν μοιράζονται κέρδη οποιασδήποτε κατηγορίας κάτω των 0,30 € και τα προς διανομή αυτά ποσά, μεταφέρονται στην ίδια κατηγορία, στην επόμενη κλήρωση (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΤΤΟ - ΣΤΗΛΕΣ ΛΟΤΤΟ

Στην περιοχή πρόβλεψης του δελτίου του Λόττο υπάρχουν 3 ανεξάρτητα τμήματα (Α, Β, Γ) που το καθένα αποτελείται από μία σειρά 49 αριθμών (από το 1 έως και το 49) όπου συμπληρώνουμε τις προβλέψεις μας και δύο κάθετες στήλες που περιλαμβάνουν τους αριθμούς από το 0 έως και το 9 και χρησιμοποιούνται για την σημείωση των κωδικών των συστημάτων (περιοχή επιλογής κωδικών συστημάτων).

Στο δελτίο ΛΟΤΤΟ μπορούμε να παίξουμε απλές στήλες αλλά και συστήματα. Στην αριστερή πλευρά του δελτίου του λόττο αναγράφονται οι βασικές οδηγίες για την σωστή συμπλήρωσή του.

ΛΟΤΤΟ

Μπίνγκο - bingo - Kino - τυχερά παιχνίδια

Λόττο σε όλο τον κόσμο με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας τηλέφωνο

Το bingoinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο μπίνγκο και τις παραλλαγές του. Τα πάντα για το μπίνγκο και το μπίνγκο στο ίντερνετ.

WEB-SOLUTIONS LTD © ΜΠΙΝΓΚΟ INFO.GR